Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

 

Novinky v oddílu

V březnu slaví své narozeniny: Pavel Tomášek (20 let), Ondřej Drnek (20), Lukáš Topka (16), Jana Čížkovská (8), Denisa Dvořáková (13), Petr Linduška (10), Marie Šikýřová (10), Adam Augustin Plátenka (14), Marek Pitner (12), Tereza Votavová (10) a naše trenérka, hospodářka, delegátka, řídící pracovnice Bohuslava Váňová st.. Všem přejeme všechno nejlepší a hlavně hodně zdravíčka.

Na Krajských přeborech st. a ml. žactva jsme získali 5 medailí a to S. Lomská (2 medaile), Motejlová (2) a Tlamsová (1).

Na Krajských přeborech dospělých a dorostu jsme vybojovali 14 medailí a to: T. Čoka (2 medaile), J. Čoka (3), Drnek (1), S. Lomská (2), Motejlová (1), Kollarová (1), Trinh (1), Čapek (1), O. Nový (1) a štafeta 4 x 200 m ve složení T. Čoka, J. Čoka, Kovář a D. Poláček.

Koncem února začnou MČR. Největší šance zatím má na 800 m T. Čoka a na hraně je štafeta 4 x 200 m dorostenců.

Dne 3. října 2023 oslavil atletický oddíl TJ SK Čéčova Č. Budějovice, z.s. 30 let svého založení. V únoru 2024 chceme udělat slezinu se současnými atlety, ale i se staršími, kteří proslavili Čéčovku v minulých letech, např. stříbrný medailista na Evropě Martin Říčař, mnohonásobná medailistka Jana Melichová a další medailisti -  Pavel Gocala, Lenka Mrkáčková, Lukáš Beneš, Benjamin Rizvanovič, Michala Budínová, Monika Vomáčková, Lucie Fialová,… Určitě jsem na někoho zapomněl, ale všichni úspěšní budou pozváni. Včas dáme vědět, kde a kdy to bude.

Zdražení tělocvičen, koridorů

Minulou zprávu jsem psal, že to nevypadá dobře s nájmy hal a koridorů. Na má slova došlo. Zdražilo město sportovní halu, zdražil koridor ve škole a zdražila tělocvična v Záboří, kde také trénují naši atleti. Teď k cenám. Koridor ve sportovní hale stojí 675 Kč na 90 minut, což je jeden trénink, koridor ve škole vyjde 600 Kč na 90 minut a tělocvična také tak. Ve sportovní hale trénujeme 3x týdně, ve škole a v tělocvičně 2x týdně. Kolik to stojí: Vevnitř trénujeme od 1.11. do 31.3., což je 5 měsíců v roce. Celkem zaplatíme za pronájmy necelých 100 000 Kč. Je to hodně peněz, když je máte sehnat. Proto je škoda, že děti chodí hodně málo na tréninky a většina když nejde, tak se ani neomluví. Někdy si říkám, jestli není škoda vyhazovat tyto peníze do luftu. Aspoň je to k zamyšlení. Ještě bych chtěl dodat, že máme nejmenší příspěvky v Jihočeském kraji. Bylo by dobré, abyste se nad tím zamysleli.